Welkom


Welkom op de site van QMF Mediation.

Mijn naam is Mariette Knoop, MfN-registermediator en oprichtster van QMF Mediation. Fijn dat u op mijn website gekomen bent en dat u de moeite neemt te onderzoeken wat mediation voor u kan betekenen.

Na mijn studie aan de HTS heb ik jarenlang mogen werken in de ICT-branche. Problemen analyseren en tot een werkbare oplossing voor eindgebruikers komen was een belangrijk onderdeel van mijn werkzaamheden.

Door mijn interesse in mensen ben ik steeds  meer richting begeleiding en coaching van werknemers gegroeid en vervulde ik de rol van vertrouwenspersoon.  In deze rol heb ik gezien wat het effect van onenigheid, onvrede en conflict op mensen kan zijn.

Dit heeft mij gemotiveerd om in 2007 aan de Hogeschool Leiden een opleiding tot mediator te volgen en mij volledig op mediation te richten.

Sinds 2008 ben ik MfN-geregistreerd mediator, werkzaam in de regio Zuid-Holland. In 2015 heb ik mijn kennis aangevuld met een opleiding arbeidsspecialisatie.

Hiernaast ben ik sinds 2009 coördinator buurtbemiddeling in Zoetermeer. Deze functie stelt mij in staat een bijdrage te leveren aan een goede leefomgeving in Zoetermeer.